Баш нешто размишљам о томе шта све од витамина, суплемената, мућкалица… уносим у организам у нади да ће ми помоћи да подигнем имунитет колико- толико као и у борби са овом опаком болешћу. Списак је подугачак и тежи да се прошири.

Ујутру узимам лек у капсулама- Хунза који садржи витамин б 17 и још неке витамине и биљчице. Затим следи аронија, па чаша воде са исцеђеним лимуном ради алкализације организма, онда прополис са медом који се топи у устима. После тога иде сок од цвекле, шаргарепе, лимуна, наранџе, јабуке, кивија и шта год да имам од воћа и поврћа. Пре јела узимам у чашици прополис са 90 посто алкохола, мешам са водом и после тога попијем чашу воде, јер је одвратно. Онда узимам неке мешане траве са медом. Човек који ми је то направио тврди да се користи за прочишћавање организма. Онда узимам екомер по две капсуле, три пута на дан, олиговит два пута на дан и гвожђе у таблетама 2 пута дневно. У току дана конзумирам доста воћа и поврћа, кувам коприве за које тврде да су одличне за крвну слику… Од јуче сам почела да пијем и чај од руја дрвета, узима се уместо воде и тврде да је одличан за проблем који ја имам. Купила сам и уље од црног кумина, треба да конзумирам једну супену кашику, три пута дневно. Толико је одвратно да немам речи, па сам одлучила да почнем да га пијем тек када испијем флашу прополиса који има ужасан укус. Што се уља црног кумина тиче, тври се да умањује раст туморских ћелија за 50 до 80 посто. Дај Боже да је то тачно. Негде по средини дана растворим кашичицу зеолита у чаши воде. Он се такође користи за избацивање штетних материја и отрова из организма које је јако битно за пацијенте као што сам ја који још примају и хемотерапију. Од јуче сам почела да кувам чај од камилице, (прочитала сам у једној књизи да је тако припреман добар за подизање леукоцита) у 200 мл вреле воде ставити 3 кашике камилице, поклопити пола сата, затим процедити и пити. Увече поново чаша воде са лимуном, прополис, мешавине са медом…

Али, без обзира на све те моје витаминске бомбе и пажење да не покупим неки вирус, ипак сам јако подложна томе, па сам ових дана имала температуру 37 константно, неколико дана није хтела да се спусти и морали су да ми одложе хемотерапију. Баксуз, што се више чувам и пазим, имам утисак да сам подложнија :(.

Витамини, додаци, суплементи…

Sa strane