Информације о раку 2


Невероватна новост: основни узрок рака био је службено откривен већ деценијама (1923), а проналазач је 1931. за то добио Нобелову награду из медицине. Од тада ништа није било реализовано од тог достигнућа, већ се само наставило по  целом свету са сакупљањем новца за даља истраживања. Веома мало број људи у свету зна за то, јер ту истину крију фармацеутска и прехрамбена индустрија. Године 1931. немачки научник Otto Heinrich Warburg примио је Нобелову награду за проналазак основног узрока рака.

Otto jе открио да је рак резултат анти-физиолошке снаге и анти-физиолошког начина живота.  Зато што анти-физиолошким начином исхране (дијета на основи хране која закисељује) и физичком неактивношћу, тело ствара киселу средину (у случају физичке неактивности ћелије нису дивољно снабдевене кисеоником). Ћелијска закисељеност узрокује избацивање кисеоника. Мањак кисеоника у ћелијама ствара киселу средину. Изјавио је:“ Лишавањем ћелије за 35% њеног кисеоника у току 48 сати можете је претворити у ракасту ћелију. „Све нормалне ћелије имају апсолутну потребу за кисеоником, међутим, туморалне ћелије могу живети без њега. “

„Туморска су ткива кисела, док су здрава ткива алкална.“

Да закључимо: Здраве ћелије живе у алкалној средини пуној кисеоника, која омогућава нормално функционисање. Туморалне ћелије живе у киселој средини сиромашној кисеоником.

ХРАНА КОЈА ЗАКИСЕЉУЈЕ ТЕЛО:

– Рафинисани шећер и сви његови деривати;

– Месо (све врсте);

– Производи и намирнице животињског порекла (млеко, сиреви, јогурт…);

– Рафинисана со:

-Хлеб;

– Маргарин;

– Кофеин (кафа, црни чај, чоколада);

– Алкохол;

– Цигарете;

– Антибиотици и генерално сви лекови;

– Било која кувана храна;

-Сва индустријски прерађена храна

Храна која алкализује тело:

-сво сирово поврће

-воће

разно семење

-интегралне житарице

-мед

-хлорофил

-вода

-вежбање даје кисеоник целом телу. „Седећи начин живота уништава живот.“

Идеално је имати 60 % алкалну исхрану, а добро је избегавати производе који су у већини кисели, као што су газирана пића, , рафинисани шећери, као и сви заслађивачи. Не злоупотребљавајте со, користите је што мање могуће. За болесне особе идеално је да исхрана буде 80 % алкална, избегавати све штетне производе. Ако имате карцином, савет је да алакализујете тело што је више могуће.

Др. George W. Crile iz Clevelanda, један од најпризнатијих хирурга на свету отворено изјављује : “ Све такозване природне смрти нису ништа друго него терминална тачка киселе засићености тела.“ Као што је раније наглашено, потпуно је немогуће да се рај појави у некој особи која ослобађа тело свих киселости алкалном исхраном која повећава пијење чисте воде и која избегава храну која производи киселост. Генерално, рак се не наслеђује. Оно што се наслеђује су прехрамбене и амбијенталне навике те начин живота. То може проузвести рак.

Menchen je написао :“Борба живота је против задржавања киселости.“

„Старење, помањкање енергије, стрес, главобоља, срчане болести, алергије, екцеми, копривњача, астма, бубрежни камен, артериосклероза, између других нису ништа друго него акумулирање киселости.“

“ У ствари, нису важна безбројна имена болести, оно што је важно је да све оне произилазе из основних узрока: превише киселих отпадака у телу.“

Др Robert O. Young је рекао: „Повећана закисељеност организма узрок је свих дегенеративних болести. Ако дође до поремећаја равнотеже и организам започне да складишти киселост и његове отпатке у већој мери него што их може излучити  онда се манифестују болести. „

Uobičajen

One thought on “Информације о раку 2

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s